søndag den 14. februar 2021

Trætophuse i Elverland

Så blev der bygget i Elverland. Der var mange ivrige fingre, der klikkede løs, og ovre i kanten af junglen dukkede der en hel lille by af træhuse op.

Træhuse på kanten af junglen

Her er indgangen til Elverland, som er godt beskyttet af tæt jungle hhv. bjerge, og så er der mure i de to andre verdenshjørner. 

Her bygger MejseogPlet & Emily

 Der blev bygget i mange forskellige stilarter, og der er altid sjovt at se, hvordan den samme ide kan realiseres. Her er det MejseogPlet, der bygger højest oppe i trækronen.

AcrylicRoom1944 lægger tag

Og her ses AcrylicRoom1944 i færd med at lægge tag - også på et hus højt oppe i jungletræerne. Der er gangstier hængt op, så man kan komme rundt på besøg.

IamSwedish123 indretter

Det er svært at se, men IamSwedish123 rumsterer rundt inde i denne camouflerede træhytte og indretter. Læg mærke til den fantastiske understøttelse af altanen.

smi11a checker taget

Længere inde bagved er smi11a i gang med at lægge tag på "det lille hus". Beboelsen er i det store hus i forgrunden.

Det er vist SophiaAya, der bygger

Lidt længere henne har vi dette hus, som ser ud til at hænge lidt sammen med AcrylicRoom1944s bygning. Det er vist SophiaAya, der er i gang her. Dejlig terrasse der i midten.

 

KatrineKanin bygger hemmelig hule

Lidt mindre højde er der på KatrineKanins hemmelige hule, som ligger halvt inde i bjerget og halvt ude i træerne. Så der er vist bygget i alle højder.

Demohuset

Og her ses så Icmys demohus-træhus, som det hele startede med. Utroligt som kreativiteten blomstrer.

Solnedgang over træhusene

Og således - efter megen byg og hyg med stærke kreative kræfter på spil - gik solen ned over trætophusene. Det bliver spændende at se den nærliggende svampehusby, når den skal bygges.

Tak for nu fra de to GameMastere: Icmy & Nullemor

Ingen kommentarer:

Send en kommentar